Hem / Hitta butik / Om butiken

HOUSE OF COLOR Nordsjö Idé & Design fd.S O Börjessons Färg & Tapeter

Lilla Hantverksgatan 5

434 42 KUNGSBACKA

Väganvisning

Öppettider

Mån-Fre

06.30-18.00

Lördag

09.00-15.00

Söndag

11.00-15.00

ÖPPET Nationaldagen 6 Juni

10.00-15.00

Om butiken

Ett FÄRGGLADARE LIV får om du kommer till oss! Vi ger dig massor av idéer och fiffiga inredningstips – oavsett om du är ute efter en helhetslösning eller bara behöver några nya tankar.
Kom in och få inspiration, hjälp med färgsättning eller behöver råd om hur du kan kombinera din favoritfärg med andra kulörer och tapeter. Och för dig som ska måla om ditt hus, boka in vår FÄRGDOKTOR Berra för en fasadbesiktning. Vår Färgdoktor har en lång och gedigen kunskap inom färgbranschen och hjälper dig med det du behöver veta inför din målning. En kunskap du som kund kan känna dig trygg med! Vi säljer bla NORDSJÖFÄRG, JOTUN OCH är återförsäljare för PANDURO.

S O Börjessons Färg & Tapeter heter numera HOUSE OF COLOR Nordsjö Idé & Design och har funnits i över 50 år.

I vår butik har vi förutom färg, tapeter (svenska och internationella varumärken), golv dessutom ett stort härligt lekrum för alla barn, så att föräldrarna kan titta runt i lugn och ro. Du hittar också en inspirerande kulörhörna där vi presenterar olika blogg/nyhetskulörer samt varje år “Årets kulör”. Vi har också en fin Panduroavdelning för alla kreativa stora som små med bl.a konstnärsmaterial, Diykit och pyssel! För våra yrkesmålare bjuder vi på frukost fem dagar i veckan. Vi hjälper dig att lyckas oavsett projekt! Ni hittar oss på Lilla Hantverksgatan 5 i KUNGSBACKA.

Hjärtligt välkommen in!

HOUSE OF COLOR Nordsjö Idé & Design (fd SO Börjessons Färg & Tapeter)

Lilla Hantverksgatan 5

434 42  KUNGSBACKA

Tel: 0300-56 65 50