Hem / Om oss

HOUSE OF COLOR Nordsjö Idé & Design fd.S O Börjessons Färg & Tapeter

Lilla Hantverksgatan 5

434 42 KUNGSBACKA

Väganvisning

Öppettider

Mån-Fre

06.30-18.00

Lördag

09.00-15.00

Söndag

11.00-15.00

Om butiken

Ett FÄRGGLADARE LIV får om du kommer till oss! Vi ger dig massor av idéer och fiffiga inredningstips – oavsett om du är ute efter en helhetslösning eller bara behöver några nya tankar.
Kom in och få inspiration, hjälp med färgsättning eller behöver råd om hur du kan kombinera din favoritfärg med andra kulörer och tapeter. Välkomna in till våra butiker i KUNGSBACKA och ÅSA.

S O Börjessons Färg & Tapeter heter numera HOUSE OF COLOR Nordsjö Idé & Design och har funnits i över 50 år. Hos oss får du massor av inspiration och kunskap! Vår butik i ÅSA hittar du numera i en stor fräsch lokal med ett komplett sortiment, ny tapetavdelning med både svenska och internationella varumärken samt en liten presentavdelning (ligger vid Lindarn).

I vår KUNGSBACKA butik har vi förutom färg, tapeter (svenska och internationella varumärken), golv dessutom ett stort härligt lekrum för alla barn, så att föräldrarna kan titta runt i lugn och ro. Du hittar också en inspirerande kulörhörna där vi presenterar olika blogg/nyhetskulörer samt varje år ”Årets kulör”. Vi har också en fin presentavdelning och för ditt kreativa projekt har vi dessutom hobby och pysselprodukterna! För våra yrkesmålare bjuder vi på frukost fem dagar i veckan och för dig som önskar har vi utkörning av varor. Vi erbjuder också våra kunder tjänsterna Färgdoktorn och Stilhjälpen. Vår Färgdoktor har en lång och gedigen kunskap inom färgbranschen. En kunskap du som kund kan känna dig trygg med! Han besiktar kostnadsfritt ditt hus invändigt/utvändigt och hjälper dig med allt du behöver veta inför din målning. Med vår Stilhjälpare så får du personlig hjälp för just ditt hem. Vi hjälper dig med bland annat kulör- och tapetval, inredningsförslag och allmän inspiration för hemmet  .

kungsbacka_DSC01726

Butiken i Kungsbacka

ÅSA BUTIKEN
HOUSE OF COLOR Nordsjö Idé & Design
Åsa Stationsväg 95 C (vid Lindarn)
439 55 Åsa
Tel: 0340-65 57 90

E-post: soborjessons.asa@telia.com
Öppettider
Vardagar 9–18

Lördagar 9–15
Söndagar: 11-15